MARTA VICENS, TOP 10 DE LA NACIÓ DELS ESTATS UNITS

932

La pollencina Marta Vicens ha fet història en acabar la temporada tennística en el nombre 10 dels Estats Units d’Amèrica, a nivell individual.

Estar en el rànquing número 10 de la nació li ha permès, per segona vegada, rebre el reconeixement universitari més prestigiós que es pot rebre sent un “student-athlete” (estudiant esportista), l’ITA All-American. Aquest reconeixement premia les Top-20 millors jugadores de la nació.

Aquest any ha gaudit d’una de les millors temporades a nivell individual, col·laborant en gran manera a les victòries de l’equip, ajudant a l’equip de Saint Leo University a acabar la temporada número 5 d’Estats Units. Això ha permès a Saint Leo University (Florida) classificar-se pel Campionat Nacional Indoor que es disputarà el Febrer del pròxim any, competició reservada només pels 8 millors equips de la nació.

Marta Vicens té vint i dos anys. És graduada universitària amb un doble grau d’Administració I Direcció d’Empreses i Màrqueting. I no només s’ha lluït a nivell tennístic, tampoc ha deixat enrere els seus estudis. L’any passat es va graduar amb Magna CumLaude per la mateixa universitat. I, actualment, continua la seva formació estudiant un Màster amb Business Administration amb una especialització en Social Media Màrqueting.

PUBLICITAT

L’esforç, sacrifici i constància de la pollencina en ambdós àmbits, no només quan és als Estats Units, sinó també quan torna a Mallorca, han donat els seus fruits aconseguint tancar la millor temporada tennística fins al moment i seguir formant-se acadèmicament  en la seva àrea.

Marta Vicens.
PUBLICITAT