MARTA COLOMÉ, PREMI GUILLEM CIFRE DE COLONYA 2021

118
El president de Colonya, Josep A. Cifre, lliura el Premi a l'escriptora Marta Colomé. © Tomàs Moyà / Photographer www.tomasmoyaphoto.com

L’escriptora Marta Colomé Romera va guanyar el Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya que aquest 2021 compleix el quarantè aniversari.

Colomé Romera va rebre el guardó de mans del president de Colonya, Josep A. Cifre, en el transcurs d’un acte que se celebrà a Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma.

Durant aquest acte i amb motiu del quarantè aniversari del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya, es va projectar un documental sobre aquest certamen que, al seu moment, va marcar una fita en l’àmbit de la literatura en català per a infants i joves. De fet, el treball repassa la llarga i fructífera trajectòria d’aquest certamen literari que s’ha convertit en referent en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil en llengua catalana.

La coordinadora del Premi Guillem Cifre de Colonya, Mar Rayó, i la portaveu del jurat i cap de departament de Literatura Infnatil i Juvenil de l’editorial Barcanova, Sara Moyano, varen conduir l’acte que fou clausurat pel president de Colonya, Josep A. Cifre Rodríguez.

PUBLICITAT

Entre els assistents a l’acte d’Es Baluard, cal destacar que, en representació del Govern de les Illes Balears, hi va anar el conseller d’Educació i Formació professional, Martí X. March; una persona vinculada amb el Premi, ja que en va ser coordinador fins a 2005. També hi foren presents el director insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, Lluís Segura, en representació del Consell de Mallorca.

© Tomàs Moyà / Photographer www.tomasmoyaphoto.com
PUBLICITAT