MALES OLORS I MOSCARDS AL CARRER RAMON Y CAJAL

191

Veïnats del carrer Ramon y Cajal de Pollença han fet arribar les seves queixes per la mala situació que pateixen en part del carrer per mor de l’existència, des de fa temps, d’un bassiot que és focus de males olors i origen de moscards que els causen molèsties contínues.

Resulta que les queixes, per aquest fet, ja han estat manifestades en diverses ocasions pels veïnats als representants municipals, però que la situació no ha canviat gens i ara a l’estiu s’agreuja.

Els veïns manifesten que per mor d’un deficient asfaltat de part del carrer les aigües provinents de les canals d’un edifici enlloc d’anar-se’n amb el rost del carrer no ho fan i per contra s’acumulen en un bassiot a la vorera. Amb el temps això ha fet que l’asfalt del tram del carrer es desfés fins a ser inexistent actualment. Així l’aigua queda emmagatzemada al bassiot durant tot l’any convertint-se en un criador de moscards i larves, i, com no, en un focus de males olors per les aigües podrides que s’hi acumulen permanentment.

El veïns del carrer més afectats diuen que han comunicat la situació al consistori, però que no hi ha posat remei fent, ara a l’estiu, que la situació sigui molt dolenta per als veïns i transeünts sol·licitant actuacions immediates a l’Ajuntament de Pollença per posar remei a la situació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT