“MAI NO DEIXARÉ POLLENÇA”

885
Sor Alícia Juan al banc d'aliments al Convent dels Sagrats Cors de Pollença.

“Mai no deixaré Pollença”, assegura l’activa germana dels Sagrats Cors, Sor Alícia Juan, ànima de la Fundació Cors Oberts i d’altres projectes socials al municipi, en demanar-li sobre el seu imminent trasllat a Palma.

A partir del 15 d’agost, viurà a Palma, al col·legi Jesús Maria, i també s’ocuparà d’un altre col·legi que les germanes dels Sagrats Cors tenen a Llucmajor. Aquest trasllat és degut a l’avançada edat de les germanes titulars d’aquests dos concerts.

Més enllà d’aquest trasllat, i d’altres qüestions de tipus personal, Sor Alícia té pendent una reunió amb la Fundació Cors Oberts a fi d’organitzar-se de cara al futur més immedient. Ara bé, “la Fundació va néixer a Pollença, l’hem pujada a Pollença i sempre estarà vinculada a Pollença”, assegura Juan qui no dubta en afirmar que “no es pot aturar”. De fet, “no depèn d’una persona, sinó que hi ha un grup i aquest grup haurà d’assumir més feina, però jo hi seré quan els faci falta”, assegura.

A més de la Fundació, Sor Alícia Juan destaca que “hi ha un grup de voluntariat que funciona molt bé i que també continuarà treballant” com també continuaran les activitats amb motiu del centenari de l’establiment de les germanes dels Sagrats Cors a Pollença.

PUBLICITAT

Nascuda a Llucmajor, Sor Alícia Juan va arribar a Pollença fa un parell mallorquí de dècades. Durant aquests temps, ha tirat endavant un importantíssima tasca social, incrementada durant els darrers mesos arran de la pandèmia del coronavirus.

El seu trasllat a Palma no impedirà que mantengui els vincles amb aquests projectes, “a Mallorca no es pot parlar de deixar; Pollença és a un bot de Palma”, comenta Sor Alícia Juan. Tot i amb això avança que “aquests dies ha arribat al Convent la pollencina Sor Joana Maria Seguí “Lloberina”. A més a més, quan la covid i els papers ho permetin, està previst que vengui una germana jove des de Rwanda”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT