Magdalena Villalonga, del RCNPP, s’enduu l’or a la Copa d’Espanya de vela ILCA 4

162
Magdalena Villalonga a la seva embarcació. Foto: RCNPP

Magdalena Villalonga, regatista del Reial Club Nàutic del Port de Pollença (RCN Port de Pollença), s’ha proclamat campiona absoluta femenina de la Copa d’Espanya de la classe ILCA 4. La competició, que ha reunit 148 embarcacions, s’ha disputat del 1 al 4 de juliol a Los Alcázares (Múrcia).

Amb un avantatge de 25 punts sobre la seva rival més propera, Maria Rosselló, també mallorquina, Magdalena ha demostrat un alt nivell de domini en aquest campionat. Villalonga va començar la competició amb dues victòries parcials, i tot i que va haver-se de retirar de la cinquena màniga a causa d’una avaria, va aconseguir una confiança que ha mantingut fins a la jornada final.

Aquesta medalla d’or a la Copa d’Espanya és, fins ara, el resultat més destacat de la carrera de Magdalena Villalonga.

D’altra banda, altres regatistes del RCN Port de Pollença han obtingut resultats notables en aquesta competició. Paula Rosselló ha guanyat la medalla de bronze en la categoria sub 16, demostrant el talent emergent d’aquest club. D’altra banda, Milo Crymble ha aconseguit una meritòria catorzena posició en la classificació absoluta, reafirmant el bon rendiment de l’equip del RCN Port de Pollença en aquest campionat.

PUBLICITAT

Cal destacar també la destacada actuació de Tim Lubat, regatista del RCN de Palma, qui ha estat proclamat guanyador absolut masculí de la Copa d’Espanya en la mateixa classe ILCA 4.

PUBLICITAT