L’ORQUESTRA LAUSETA PRESENTA A RITME DE TANGO AL MOLL

151

Després del primer dels Concerts del Carme, avui diumenge 24 de juliol, a les 20 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença, l’orquestra Lauseta presentarà el seu concert “A ritme de tango”, un homenatge al gran compositor argentí Astor Piazzola.

Per a l’ocasió, l’orquestra Lauseta comptarà amb l’acompanyament del saxofonista Fran Català com a solista. Tots ells estaran dirigits per Xisco Amengual.

Aquesta proposta musical de l’orquestra Lausete gira entorn a la figura d’un dels músics més importants del segle XX i un dels compositors més importants de tango de tot el món, l’argentí Astor Piazzolla.

El concert de l’orquestra Lauseta i el saxofonista Català és una gran combinació per reviure i descobrir temes de Piazzolla des d’una nova perspectiva i noves sonoritats. Cordes i vent metall en comptes del clàssic bandoneó, l’instrument que Piazzola elevà a la música clàssica.

PUBLICITAT

Aquest és un concert interessant per a tots els públics i, a més a més, l’entrada és gratuïta.

Fran Català, saxofonista

Neix a Cullera (València). Finalitza els seus estudis Superiors al Conservatori Superior de Música de València, obtenint el “Premi Final de Carrera” en l’especialitat de saxòfon Continua els seus estudis al Conservatori de Bordeus (França) amb els prestigiosos professors Ma Bernardette Charrier i Jean-Marie Londeix.

Obté el Primer Premi “Art Jove” de joves intèrprets de les Illes Balears, Primer Premi de “Musica Jove” de València. Segon premi en el Concurs “Ciutat de Manresa” (Barcelona). Ha col·laborat amb l’Orquestra de RTVE, Orquestra Simfònica de Madrid, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Orquestra Conservatori de Bordeus, Orquestra Universitat de València i amb la Banda Municipal de Barcelona.

Des de 1999 és saxo solista de la Banda Municipal de Música de Palma (SimfoVents Palma), amb la qual ha col·laborat amb importants directors i solistes internacionals.

Per altra banda, a les 21’45 hores, al Claustre de Sant Domingo, el Grup Pollencí de Teatre posarà en escena el musical Somnis de Pescador de Miquel Bota Totxo.

PUBLICITAT