L’ORA AL MOLL, JA FUNCIONA

200

A partir de l’1 de juny, l’Ordenança Reguladora de l’Aparcament (ORA) funciona a les zones d’aparcament de Ports i Litorals, al Port de Pollença.

Per tant, des d’aquesta data i fins a finals d’octubre com és habitual des de fa anys, aquelles persones que deixin el cotxe bé a l’aparcament de davant la mar, bé a les places de pàrking que hi ha a l’espigó del Moll nou, veuran limitat el temps d’estacionament i hauran d’abonar una quantitat de doblers en funció de la fracció de temps que hi tenguin el cotxe.

Des de l’estiu de 2018, la zona d’aparcament tarifat al Port de Pollença es redueix a aquesta zona que controla directament Ports i Litorals. Anteriorment, l’empresa Dornier gestionava el control dels aparcaments al Port, un control que incloïa l’aparcament de primera línia i de l’espigó, així com també d’alguns dels carrers més cèntrics d’aquell nucli de població. L’any 2018, però, Litorals s’interessà en gestionar el control ells directament i, amb les noves condicions, Ajuntament i Dornier no arribaren a cap acord, motiu pel qual deixà de funcionar l’ORA als carrers del Port.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT