L’OCB-POLLENÇA REPRÈN L’ACTIVITAT

382

La delegació pollencina reprèn l’activitat després de dos anys de pandèmia durant els quals l’activitat s’ha reduït moltíssim, encara que no s’ha aturat per complet. Això no obstant, les ganes són de continuar i, si és possible, iniciar una nova etapa amb cares noves.

Amb aquesta intenció, la setmana passada un grup de socis i simpatitzants de l’OCB es reuniren al Local Social de Can Bum per tractar alguns temes sobre el present i futur de l’OCB a Pollença.

D’entrada, el president de l’OCB-Pollença, Miquel Amengual, va exposar que, a més de viure i treballar a Palma, té responsabilitats a l’OCB Mallorca. Per això, li agradaria que algú el rellevàs al capdavant de la delegació pollencina.

Aquell dia no va sortir ningú. Però si hi ha algú interessat en participar a la delegació pollencina de l’OCB com a membre o com a coordinador, s’hi pot comunicar a través del Facebook de l’OCB-Pollença o bé a través de qualssevol dels membres d’aquesta entitat cultural.

PUBLICITAT

Mentrestant, varen decidir centrar-se en l’organització dels tres o quatre actes de l’OCB “que si no organitzam nosaltres, no organitzarà ningú com ara la Flama de Sant Joan que, si no hi ha cap contratemps, tornarem fer aquest 2022”, ha apuntat Miquel Amengual. I és que “a Pollença, ja hi ha una agenda cultural, gràcies a la feina del Club o de Can Bum, entre altres. No com a altres pobles, on si no ho fa l’OCB no hi ha res”, ha puntualitzat.

Ara bé, tampoc tanquen la porta a les activitats reconamanades per l’OCB com presentacions de llibres. En aquest sentit, avançà que aviat convocaran la presentació del darrer llibre de Biel Ensenyat, Joan Fuster i els mallorquins.

Finalment, també es va posar damunt la taula la idoneïtat de convocar reunions periòdiques per veure’s, que s’apropin noves cares i compartir idees per tirar endavant.

PUBLICITAT