LLIURATS ELS DIPLOMES ALS ALUMNES DESTACATS DE L’IES GUILLEM CIFRE DE COLONYA

1328

Aquest matí s’han lliurat els diplomes als alumnes d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) més destacats de l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya de Pollença.

L’any passat, els Premis a l’Esforç Personal i els Premis al Rendiment Acadèmic Excel·lent de les Illes Balears corresponents al curs 2020-2021 no es varen lliurar per mor de la pandèmia del coronavirus. Aquest curs han retornat, però no de manera presencial com era costum. Per tant, aquest matí, en una aula de l’Institut de Pollença s’han reunit els millors alumnes d’ESO per seguir l’acte que, en format virtual, s’ha pogut seguir arreu de les illes Balears. A través de vídeoconferència, han escoltat les paraules que els han adreçat el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i el conseller d’Educació, Martí X. March. I, a continuació, els entregat un diplomat i un regalet que els ha fet arribar des de la Conselleria d’Educació del Govern de les illes Balears.

Els alumnes distingits amb aquest diploma són els alumnes de l’IES Guillem Cifre de Colonya: Júlia Albertí Seguí, Pau Arrom Amengual, Manuel Binimelis Torres, Elisenda Campomar Pons, Maria Cerdà Crespí, Teresa Cerdà Torrandell, Jaume Cortès Morro, Lluc Martín Fuster, Catalina Siquier Perelló i Joana Aina Sureda Alemany. A més a més, també han estat distingits els alumnes Noa Borràs Cassol i Alejandro Gebhard Galeote que el curs passat estudiaven a l’IES Clara Hammerl, i Eulàlia Forteza Pol que el curs passat anava al Centre d’Educació Infantil i Primària Bocchoris.

Els premis tenen com a objectius principals potenciar la millora dels resultats acadèmics i reconèixer l’esforç com a estímul que propicia la motivació per als estudis i la formació personal, a més de valorar el rendiment acadèmic excel·lent.

PUBLICITAT

Arreu de les illes Balears, s’han distingit 920 alumnes, dels quals 140 són alumnes de centres de primària i 780, de secundària, han estat guardonats amb els Premis a l’Esforç Personal i al Rendiment Acadèmic Excel·lent del curs 2020-2021, que reconeixen l’esforç i la dedicació mostrada pels alumnes al llarg del curs.

A Mallorca, s’han guardonat 701 alumnes en total: 107 de primària i 594 de secundària —dels quals 517 són Premis al Rendiment Acadèmic Excel·lent i 77, a l’Esforç Personal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT