LLIURAT EL PREMI SANT ANTONI EN VERD

250

Aquest dijous 17 de febrer, Artà va recollir el premi de la campanya “Sant Antoni en Verd”, en ser el municipi que més vidre ha recollit dels vuit que hi participaven. Per això, va rebre un xec per valor de 1.000 euros que per a l’associació que organitza les festes de Sant Antoni.

Pollença, que també hi prenia part, va quedar en quarta posició en recollir 2.297 quilos d’envasos de vidre als contenidors instal·lats al Claustre de Sant Domingo i carrer Reina Maria Cristina al poble, i la plaça Miquel Capllonch del Moll. Molt lluny de les gairebé vuit tones que dipositaren els artanencs.

Entre el 15 de desembre de 2021 i el 31 de gener de 2022, proporcionalment, cada pollencí va reciclar 0’135 quilos de vidre molt lluny del 1’002 quilos que va dipositar cada artanenc, els 0’307 quilos dels murers i els 0’144 quilos dels llorencins.

A més d’Artà, Muro, Sant Llorenç i Pollença, també hi varen prendre part a la campanya “Sant Antoni en Verd” Capdepera, Manacor, la Pobla i Son Servera.

PUBLICITAT

Amb la intenció de fomentar el reciclatge, es varen instal·lar 22 contenidors amb la imatge de la campanya “Sant Antoni en Verd” als vuit municipis esmentats, entre els quals hi havia Pollença. “Sant Antoni en Verd” és una iniciativa conjunta de la conselleria de Medi Ambient i Territori, i Ecovidrio. .

L’acte de lliurament del premi se celebrà a migdia de dijous 17 de febrer, a Artà, en presència del director general de Residus i Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les illes Balears, Sebastià Sansó, i del tècnic de gerència d’Ecovidrio a Balears, Iván Tolsà, així com també el batle d’Artà, Manuel Galán, entre altres membres de l’equip de govern artanenc.

PUBLICITAT