LLIBRES, ROSES… I QUATRE GOTES

334

L’activitat desperta a la plaça Vella de Pollença, on amb motiu del dia de Sant Jordi, llibres i roses conviuen amb la inestabilitat meteorològica marcada pel vent, els núvols i quatre gotes caigudes a primera hora.

El Gall Editor i Quid pro Quo vos esperen a la taula d’aquest Sant Jordi que, després de dos anys de pandèmia, recupera la festa a la plaça Vella. A més a més, fan descomptes especials per Sant Jordi.

Tal i com estava previst, la Flama per la Llengua ha partit des de la plaça Vella després de la lectura del manifest per la llengua que ha fet la periodista pollencina, Ariadna Llobera.

El predident de l’OCB a Pollença, Miquel Amengual, amb la Flama a la mà i la periodista Ariadna Llobera, llegint el manifest per la Llengua.

Independentment del temps que faci, a les 11 hores, a Can Llobera, hi haurà un contacontes per a infants a partir de 4 anys. Per assisitir en aquesta activitat, calia inscripció prèvia. Ara bé, sempre i quan hi hagi lloc, és previsible que puguin quedar-hi.

Els Xeremiers Orats han posat música festiva a l’acte reivindicatiu per al ple ús del català en tots els àmbits socials.

L’activitat continuarà el capvespre, a les 18 hores, a la plaça Major, on hi haurà un Combat Especial de Poesia. A aquesta mateixa hora, també hi haurà circ amb Circo Activo, al Convent.

PUBLICITAT
Joves de Mallorca per la Llengua i Obra Cultural Balear han organitzat el pas de la Flama per la Llengua per Pollença.

Esbart de Sant Jordi

El mercadet de llibres i roses tornarà obrir el diumenge 24 d’abril, a partir de les 10 hores, a la plaça Vella. I, a les 11’30 hores, a can Llobera, hi haurà la rpesentació del llibre La màgia dels secrets de Cecilia A. Giménez i Rosa Mascaró, a càrrec de Catalina Cifre.

Tot i amb això, els protagonistes del diumenge seran els caparrots de l’Esbart de Sant Jordi que, a partir de les 17 hores, faran una cercavila pels carrers de Pollença.

A les 18 hores, a la plaça Vella, hi haurà una demostració d’esgrima històrica.

Després de vacances

Després de les vacances de Pasqua, el 27 d’abril, a partir de les 12 hores, a can Llobera, hi haurà l’acte de lliurament dels premis del Certamen Literari Escolar.

I, dia 29 d’abril, a les 20 hores, a can Llobera, es farà la presentació del llibre Germanies. Crònica dels alçaments populars de Miquel Jaume. La presentació anirà a càrrec de Caterina Ballester.

PUBLICITAT