LLEVAR TOTES LES BARQUES FONDEJADES A LA BADIA, AIXÍ OPINEN ELS LECTORS DE PUNTINFORMATIU.CAT

370

El divendres 24 de setembre publicàrem una puntinformatiu.cat una enquesta a ran de les informacions sorgides els darrers dies respecte a una possible regularització dels fondejos a la badia de Pollença. La pregunta en concret era: Com solucionaries la problemàtica de l’excés de fondejos irregulars a la badia de Pollença?

Foto: Facebook Podem Pollença

49 lectors han contestat, i les respostes tancades amb més vots són les següents:

18 respostes (36,7%) – Cap barca en mig de la badia. El Port de Pollença te pantalans més que suficients. Qui vulgui tenir la barca amarrada al Moll que s’apunti a la llista d’espera de Ports IB, o que pagui el Club Nàutic.

10 respostes (20,4%) – Crec que crear un camp de boies amb fondejos ecològics i regulats es bona solució però 200 places, me pareix un nombre excessiu. Jo no passaria de les 100 en cap cas.

PUBLICITAT

6 respostes (12,2%) – Crec que la solució de Ports IB d’instal·lar un camp de boies amb ancoratges ecològics per donar cabuda a fins a 200 embarcacions, és la més adequada

4 respostes (8,2%) – Construiria dues marines com les que proposa l’Associació Nàutica Albercutx

4 respostes (8,2%) – Jo ho deixaria com està. Les barques fondejades no fan cap mal a la badia.

2 respostes (4,1%) – Instal·laria dos pantalans flotants com els que proposà l’Ajuntament en el seu moment.

Altres lectors han volgut donar la seva pròpia resposta a l’opció altres

  • Camp de boies, prioritzant als residents i/o petites/ mitjanes embarcacions poc contaminants.
  • Campo de boyas regulado por ports IB con prioridad a los que están apuntados a la lista de espera de ports IB y a residentes o propietarios de viviendas en el port de Pollensa
  • Remodelar el port nàutic de tal manera que la circulació de les corrents de la badia puguin circular adequadament. també suposa un problema per l’equilibri ecològic de la badia i s’hauria de tenir en compte.
  • Jo llevaria l’Escullera que hi ha al astilleros Cabanellas, faria una esplanada entre la Bezinera del club i els astilleros i faria una marina seca. Recuperar la base i fer hi una marina allà. Posar unes 50 boies ecològiques per lels vaixells de trànsit. Traure tots els morts que hi ha i dragarho tot.
PUBLICITAT
PUBLICITAT