LLEUGERA MILLORA DELS CONTAGIS PER CORONAVIRUS

995

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, ha comunicat que, ahir 7 de gener de 2021, varen detectar 3 nous positius de coronavirus i es donaren 5 altes. Per tant, ara mateix al Centre de Salut, fan el seguiment a 63 persones amb contagi per SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als positius que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva l’evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 177 casos actius per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 285 altes. Per altra banda, segons la Conselleria, al municipi s’han produït 8 defuncions des que es va iniciar la pandèmia.

Cal tenir en compte que aquestes dades comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT

Entre els positius que recompta la conselleria de Salut, hi ha els casos detectats entre els usuaris i personal de la Residencia Séniors del Port de Pollença, on fa setmanes que es va detectar un brot de coronavirus.

PUBLICITAT