LLEUGER AUGMENT DE CASOS ACTIUS PER CORONAVIRUS

999

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, ha comunicat que durant el dia d’ahir, dimarts 22 de desembre, es varen notificar 3 nous contagis i 1 altes. Per tant, al Centre de Salut, fan el seguiment a 59 persones amb contagi per SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als positius que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva l’evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 162 casos actius per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 211 altes. Per altra banda, segons la Conselleria, al municipi s’han produït 5 defuncions des que es va iniciar la pandèmia. Això és un èxitus més que els notificats el 21 de desembre.

Cal tenir en compte que aquestes dades comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT

Entre els positius que recompta la conselleria de Salut, hi ha els casos detectats entre els usuaris i personal de la Residencia Séniors del Port de Pollença, on fa setmanes que es va detectar un brot de coronavirus. Segons informació apareguda als mitjans de comunicació, el passat divendres 18 de desembre, vuit residents derivats a l’Hospital han estat éxitus. Pel que fa a casos actius eren 80 abans del cap de setmana passat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT