“Literactua del silenci” arribarà a Pollença

377

Aquests dies, Produccions de Ferro ha presentat un nou projecte, un experiment en què literatura, actuació i silenci s’uneixen per donar cos a “Literactua del silenci“, un esdeveniment triple que arribarà a Pollença durant les properes setmanes/mesos.

Aquest experiment, “Literactua del silenci” forma part del Festival de la Paraula i té per objectiu donar a conèixer l’obra literària de diversos autors mallorquins a través del teatre. Per això, Produccions de Ferro ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Mallorca Literària i de diferents ajuntaments mallorquins, entre els quals el de Pollença.

“Literactua del silenci” és un cicle són tres peces teatrals adaptades per Catalina Florit, Jaume Miró i Aina de Cos a partir de tres obres dels escriptors Antònia Vicens, Gabriel Janer Manila i Llorenç Villalonga, amb un equip d’intèrprets excepcional: Agnès Llobet, Caterina Alorda i Joan Toni Sunyer Soler.

Cada una de les obres d’aquesta “Literactua del silenci” gira entorn a vides amagades en l’entorn de la indústria turística.

PUBLICITAT

A Pollença, el cicle començarà el diumenge 19 de febrer, a les 20 hores, al Club Pollença, on Catalina Florit pujarà a escena 39è a l’ombra d’Antònia Vicens.

Continuarà el 12 de març, a les 12 hores, a l’Església del Roser, quan Jaume Miró presentarà Entre llops de Gabriel Janer Manila.

I, finalment, el 2 d’abril, a les 20 hores, al Club Pollença, Aina de Cos posarà en escena Les fures de Llorenç Villalonga.

El preu de l’entrada de cada una d’aquesta peces teatrals és de 12 euros, però si agafau un abonament el preu de cada obra és de 10 euros.

PUBLICITAT