L’IES Clara Hammerl col·laborà amb la decoració de les Jornades Socials

274

Els alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Clara Hammerl del Port de Pollença col·laboraren amb la decoració de les Jornades Socaisl que s’han celebrat aquest cap de setmana passat al Claustre de Sant Domingo.

A partir de la tessel·lació, els alumnes dissenyaren la decoració del Claustre de Sant Domingo, on es reunien associacions pollencines que treballen dins l’àmbit social.

El projecte de l’IES Clara Hammerl parteix del saber bàsic per la plàstica com és el concepte de tessel·lació que a partir de formes geomètriques bàsiques i l’ús de xarxes es poden desenvolupar seqüències de mòduls amb infinites possibilitats pel disseny gràfic i el cobriment de superfícies planes.

Els alumnes de l’IES Clara Hammerl s’inspiraren en l’obra extensa del genial artista Marc Escher. Després de viatjar per Itàlia i Andalusia, l’artista neerlandès, Escher, que havia fet estudis d’arquitectura, va aprofitar els apunts i un estudi rigorós de la geometria natzarina per desenvolupar aquest infinit món de les forems impossibles, surrealistes i fascinants.

PUBLICITAT

A partir d’aquí, els alumnes de l’Institut del Moll agafaren els motius amb els quals crearen i decoraren formes relacionades amb Pollença i les Illes Balears que reflectien el caràcter d’aquestes jornades socials.

La coordinació d’igualtat de gènere de l’institut Clara Hammerl i el departament d’educació plàstica i visula varen engrescar tots els alumnes en aquest projecte transversal que engloba la igualtat, solidaritat i el respecte, base de tot principi educatiu.

PUBLICITAT