L’IDI IMPULSA LA CAMPANYA DEL FORN A CASA, REPARTIMENT GRATUÏT PER PASQUA

429

L’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) finançarà el repartiment gratuït de productes de forn i pastisseria als establiments de la marca «Pa d’aquí, forn i tradició». La iniciativa, que es durà a terme entre el 15 de març i el 15 d’abril, inclou la campanya de Pasqua, una de les temporades de més activitat per al sector de la forneria.

Aquest matí, el secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado, ha presentat l’acció juntament amb el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner, al Forn Gelabert de Llubí. També ha participat a l’acte la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis.

L’objectiu de la campanya de repartiment és, a més de donar suport al sector, acostar el producte local a la ciutadania i fomentar-ne el consum. El secretari autonòmic ha explicat que «el sector de la forneria també ha patit els efectes de la pandèmia i necessita iniciatives com aquesta per aconseguir distribuir els productes». A més, ha destacat que «una de les nostres prioritats és fer créixer el consum del producte local, com el que elaboren els forns i pastisseries, a més de conservar i estar al costat d’aquest sector».

Per la seva banda, el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears ha agraït la iniciativa, ja que «l’època de Pasqua és una de les més importants per als forns, i el repartiment a domicili suposarà poder arribar a més persones i augmentar les vendes».

PUBLICITAT

L’IDI, ens dependent de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, ha decidit assumir les despeses del repartiment a domicili tal com ja es va fer l’any passat durant l’estat d’alarma. Com a novetat, enguany es podran fer comandes a qualsevol establiment de «Pa d’aquí» de la mateixa illa, i es repartiran productes durant els dies festius. La comanda mínima per gaudir del servei és de 20 euros.

La consulta dels punts de venda adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició» es pot fer a través de l’app que permet conèixer els forns i les pastisseries i trobar-ne la geolocalització. També ofereix les dades de contacte dels establiments. «Pa d’aquí, forn i tradició» és un distintiu de qualitat creat per l’IDI i per l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears per reivindicar els establiments amb obrador i que elaboren pa de forma tradicional i saludable. Un total de 313 establiments de les Illes Balears ja estan adherits a la marca.

PUBLICITAT