L’HOTEL HOPOSA POLLENTIA FREGA EL PODI DELS MILLORS HOTELS D’ESPANYA

457

L’Hotel Hoposa Pollentia ha quedat quart als premis Tavellers’ choice Best of the Best d’Espanya que atorga cada any la plataforma Tripadvisor i que acaba de fer pública. A més, l’Hotel Illa d’Or, també de la cadena pollencina Hoposa, figura a la llista dels 25 millors d’Espanya en la posició número 20.

“Best of the Best”, és el premi més important que dóna Tripadvisor, una de les principals webs del món de ressenyes turístiques. El premi es basa en les ressenyes i opinions dels turistes que s’allotgen a aquests hotels. Per determinar els guanyadors, Tripadvisor utilitza un algorisme que té en compte la qualitat, la quantitat i l’actualitat d’aquestes ressenyes durant un període de 12 mesos.

Hotel Illa d’Or. Foto: Hoposa.es

En aquests moments l’Hotel Hoposa Pollentia té una qualificació de cinc punts sobre cinc a Tripadvisor i basada en 298 opinions. Tot i que l’Hotel Pollentia va ser inaugurat l’any 1956, l’hivern del 2018 va ser reformat completament convertint-lo en un “Hotel de categoria 4 estrelles només per a adults amb un concepte bohemi, totalment nou, on els elements naturals guanyen protagonisme”, segons la descripció que hi ha a la mateixa web de Tripadvisor.

Imatge de l’Hotel Pollentia l’any 1958

Pròximes obertures d’hotels i restaurants d’Hoposa

Des d’Hoposa es mostren molt contents amb aquestes distincions, tot i que en aquests moments estan a l’espera de les notícies respecte de l’actual pandèmia per acabar d’obrir tots els seus establiments. De fet, en aquests moments l’Hotel Hoposa Pollentia està tancat amb previsions d’obrir a principi de juliol, mentre que l’Hotel Illa d’Or va obrir les portes fa una setmana. D’altra banda, des d’Hoposa han comunicat que avui obren els restaurants dels hotels Niu de Cala Sant Vicenç i Bahia al Port de Pollença. Aquests dos hotels obriran dia 24 d’aquest més, mentre que l’Hotel Hoposa Daina obrirà dia 14 de juny.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT