L’Hotel Formentor tanca una etapa i aviat n’encetarà una altra després de la reforma. De moment, però, obres les portes per repartir solidaritat.

Entre els deis 16 i 20 de desembre, entre les 10 i les 17 hores, tothom que demani cita prèvia podrà adquirir un record d’aquest hotel mític, en el qual s’han allotjat les principals personalitats del segle XX, entre els quals Audrey Hepburn, Dalai Lama, Charles Chaplin, Mario Vargas Llosa, Winston Churchill o Grace Kelly, entre altres.

Per demanar cita prèvia, podeu escanejar el codi qr que hi ha al cartell o bé seguir aquest enllaç https://formentor-solidario.reservio.com.  Pel que fa a les normes de l’esdevenimetn, el catàleg, els detalls de l’accés i el protocol anti-covid són accessibles a través dels comptes d’Instagram i Facebook de FormentorSolidario.

El catàleg d’objectes que es posen a la venda és ben variat i va des de miralls, capçaleres, taules de tot tipus, mobles de jardí, sofàs, bressols, petits eletrodomèstics i maquinària industrial d’hosteleria de gran valor a un preu simbòlic.

PUBLICITAT

La recaptació d’aquestes vendes es repartirà íntegrament entre les següents entitats: Associació Pro Ajuda als Discapacitats de Pollença (PRODIS), Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR), l’Associació d’infants amb càncer (Aspanob) i l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA).

Nova etapa de l’Hotel Formentor

L’emblemàtic Hotel Formentor ha estat adquirit pel fons d’inversió Emin Capital, que durà a terme una profunda reforma per convertir-lo en l’establiment turístic més guapo del Mediterrani.

El projecte Formentor Solidari neix per part d’Emin Capital amb la voluntat de retribució a la població illenca, profundament vinculada a Formentor, per fomentar l’inici d’una gran història en comú. I és que, a més de recaptar fons per PRODIS, ABAIMAR, ASPANOB I AFAMA, també promouen el reciclatge i la reutilització.

Per demanar cita prèvia, heu d’escanejar el codi QR.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT