L’homenatge a Costa i Llobera dels Antics Blauets serà divendres

230

La vetlada poètica-musical en homenatge a Mossèn Miquel Costa i Llobera organitzada per la Coral dels Antics Blauets de Lluc, serà aquest divendres 14 d’octubre, a les 21’15 hores, a la Parròquia de Pollença; un dia abans del previst. Així ho ha anunciat la mateixa Coral dels Antics Blauets aquests dies.

Més enllà del canvi de dia, el recital serà exactament el mateix. La Coral dels Antics Blauets de Lluc, acompanyats al piano per Andreu Riera i Magí Garcíes, i dirigits pel Mestre Vicenç Juan Rubí, interpretaran versos del poeta pollencí Costa i Llobera musicats per diversos mestres.

El concert començarà amb la “Cançó dels pelegrins de Lluc” musicada per Joan Baptista Lambert Caminal i acabarà amb cinc temes de “La deixa del geni grec” musicades per Vicenç Juan Rubí per a dues sopranos, baríton, baix, cor a quatre veus mixtes i dos pianos.

El repertori d’aquesta vetlada inclou temes tan pollencins com els “Goigs a la Mare de Déu dels Àngels” que musicà Bartomeu Torres Trias i ha arranjat Vicenç Juan Rubí. El “Puix Patrona” que enguany es va tornar sentir a la Parròquia, sonarà aquesta vegada amb un cor a quatre veus mixtes i dos pianos.

PUBLICITAT

“Amor de Pàtria” amb música de Félix Mendelssohn Bartholdy i arranjaments de Vicenç Juan Rubí serà cantada a quatre veus mixtes com també s’hi cantarà “Vespre i matí” que musicà el pollencí Miquel Capllonch Rotger i ha arrajant el mateix Juan Rubí.

I, abans de donar pas a “La deixa del geni grec”, els Antics Blauets amb dues sopranos solistes i dos pianos, interpretaran “Bressol de pobre” amb música de Vicenç Juan Rubí.

Amb aquesta vetlada poètico-musical, la Coral dels Antics Blauets se suma a l’Any Costa, durant el qual es commemora el centenari de la mort del poeta pollencí Miquel Costa i Llobera. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT