L’expert en ciberseguretat Bruno Pérez farà una conferència al Club sobre “La seguretat dels nostres fills i filles”

124

El proper dimarts 5 de març, a les 19 hores, al Club Pollença i organitzada per l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes del Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas de Pollença, el pèrit judicial informàtic forense i expert en ciberseguretat Bruno Pérez oferirà una conferència que duu per títol “Ciberseguretat: la seguretat dels nostres fills i filles”.

Aquesta és una conferència adreçada a un públic familiar. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom que hi estigui interessat, no només als familiars d’alumnes del CEIP Joan Mas.

De manera senzilla i entenedora, Bruno Pérez explica, a partir de casos reals, els perills amb què s’enfronten les famílies que no han protegit els seus integrants. A partir d’aquest relat, el conferenciant aporta eines i conceptes bàsics per poder protegir els fills sense disposar de grans coneixements.

Just ahir, 20 de febrer, al programa “La tarda” de Catalunya Ràdio, Bruno Pérez Junca parlava amb la periodista Elisenda Roca, sobre el cas d’una empresa vinculada a ChatGPT que escaneja els ulls de persones a canvi de criptomonedes. Podeu escoltar-lo a partir del minut 9.24 aquí.

PUBLICITAT

I si ahir se’n parlava a Catalunya, avui el Diario de Mallorca apunta la “Locura en Mallorca para escanearse el iris a cambio de dinero: “Ahora vale 7 euros, pero en Semana Santa ya valdrá 50”

PUBLICITAT