L’ESTALVI ÈTIC REPARTEIX AJUDA ENTRE DUES CENTES ENTITATS

135

Divendres passat, 6 de maig, a la Seu de l’ONCE, a Palma, va tenir lloc el lliurament de les ajudes de l’Estalvi Ètic de Colonya entre 200 entitats socials i de conservació de l´entorn de les illes Balears.

Entre els presents, hi havia el president de Colonya Caixa de Pollença, els membres del Comitè Ètic i representants de les entitats beneficiàries.

L’Estalvi Ètic és una iniciativa que permet als clients de Colonya Caixa Pollença ser solidaris i saber que els seus estalvis s’inverteixen amb criteris ètics, desenvolupant activitats de captació de recursos d’estalvi amb dues finalitats:

  • Per una banda, l’Ètica, mitjançant la concessió de finançaments, amb els imports dels dipòsits mantinguts pels impositors
  • I per una altra, la Solidària, a través de subvencions procedents de les donacions dels titulars dels comptes de l’Estalvi Ètic.

En total, Colonya Caixa Pollença ha donat 425.000 euros procedents de l’Estalvi Ètic de l’any 2021. D’aquests 425.000 euros, 332.000 euros provenen de les donacions dels clients; 14.000 euros,  de l’Assegurança solidària i 89.000 euros, de donació de Colonya.

PUBLICITAT

El Comitè Ètic va acordar distribuir els 366.000 euros entre 200 entitats de les illes Balears que desenvolupen activitats en el camp de l’acció social i conservació de l’entorn natural.

Podem constatar que l’Estalvi Ètic s’està convertint en un referent ètic dins el món financer per a totes aquelles persones i entitats que volen fer un ús socialment responsable dels seus doblers.

PUBLICITAT