L’Escola de Música celebra Santa Cecília

148

Entre el 21 i el 23 de novembre, l’Escola de Música celebra Santa Cecília amb una part de la programació oberta al públic en general. Per ser exactes, els concerts del dilluns 21 i el dimarts 22 de novembre, a les 19’30 hores, a l’Església del Convent, són oberts a tothom.

Al concert del 21 de novembre, hi participaran alumnes solistes i grups de cambra de les especialitats de piano, clarinet i percussió. Mentre que, al concert del 22 de novembre, ho faran els alumnes solistes i grups de cambra de les especialitats de piano, guitarra i veu, així com també el grup de guitarres i grup de flautes. Aquest segon concert es realitzarà en agraïment a la Família Sassu que aquest estiu va donar un piano de cua a l’Escola de Música. De fet, s’espera que hi assisteixi l’esposa del Mestre Aligi Sassu, la soprano Helenita Olivares.

Més enllà d’aquests dos concerts oberts al públic, l’Escola de Música durà a terme diverses activitats amb motiu de Santa Cecília, patrona dels músics.

Així, l’horabaixa de dilluns 21 de novembre, hi haurà tallers de confecció d’instruments per part dels cursos de sensibilització musical i dansa. I el dimecres, 23 de novembre, després de fer una cercavila a càrrec dels músics més petits, hi haurà un berenaret al pati de l’Escola.

PUBLICITAT

PUBLICITAT