Les varietats de pera més conegudes

525

Eva Remolina – AMIC

La pera (Pyrus communis) és una fruita que forma part de la gran família de les rosàcies i de la qual existeixen al voltant de 30 varietats arreu del món. Entre les varietats més conegudes trobem:

Pera Conferència: Aquesta varietat és originària d’Anglaterra i és una de les peres més populars. Tenen una forma allargada i una pell de color groc-verdós. Són dolces i sucoses, amb una textura mantegosa.

Pera Williams: També coneguda com a “pera de canell”, aquesta varietat és originària també del Regne Unit i és molt apreciada pel seu sabor intensament dolç i aroma floral. Té una pell fina de color groc i una forma arrodonida.

PUBLICITAT

Pera Anjou: Aquesta varietat és originària de França i és coneguda per la seva carn sucosa i dolça. Hi ha dues subvarietats: la pera Anjou verda, que té una pell de color verd fosc, i la pera Anjou vermella, amb una pell de color verd rogenc. Les dues subvarietats són delicioses i molt apreciades.

Pera Bosc: Aquesta varietat és originària d’Espanya i és reconeguda pel seu sabor dolç i intens. Té la pell de color marró-rogent i una textura cruixent i sucosa. Les peres Bosc són populars per a la cuina i es fan servir tant en plats dolços com salats.

Pera Packham: Aquesta varietat és originària d’Austràlia i és una de les peres més consumides al món. Tenen una forma arrodonida i una pell de color groc pàl·lid. Les peres Packham són dolces i sucoses, i són excel·lents també a la rebosteria.

Les peres són un fruit molt versàtil en la cuina, ja que les podem gaudir de diverses maneres, ja sigui com fruita fresca, dins melmelades i compotes, en postres i pastissos o fins i tot, en forma de suc i altres begudes.

PUBLICITAT