LES SUB-14 DEL CLUB D’ATLETISME POLLENÇA, SUBCAMPIONES DE MALLORCA

299

L’atletisme escolar de Pollença està d’enhorabona després dels bons resultats de les corredores sub-14 del club d’Atletisme Pollença i les victòria d’Orion Renicke, al cross de Calvià.

Les corredores del CA Pollença subcampiones de Mallorca

Per una banda les corredores de categoria Sub-14 del Club d’Atletisme Pollença aconseguiren pujar al podi en segona posició al Campionat de Mallorca per equips, que es va disputar ahir, 19 de desembre, al circuit de cross de Son Ferrer (Calvià). Marina Mercer (8a), Marta Melià (9a), Dolça Cerdà (12a), Isabel Vicens (20as) i Sophia Long(34a), aconseguiren les millors posicions només per darrera de les corredores del Diana Athletic Club. Per completar la cursa hagueren de donar dues voltes a un circuit de 1000 metres.

Orion Rennicke guanya la Txallenge Cros Mallorca 2021

D’altra banda, a la mateixa cursa, Orion Rennicke Simon (Viva-Es Raiguer) aconseguí un doble pódium. Va ser el guanyador absolut corrent a un ritme de 3 minuts i 20 segons el km; i al mateix temps es proclamà campió de la Decathlon Txallenge Cros Mallorca 2021, ja que ha guanyat les tres curses puntuables. Aquestes curses, de caràcter federat s’ha disputat aquests mesos de novembre i desembre a la UIB, a Santa Ponça i a Son Ferrer.

PUBLICITAT
PUBLICITAT