LES PARRÒQUIES DE POLLENÇA INICIEN UNA COL·LECTA ESPECIAL PER A CÀRITAS UCRAÏNA

197

Avui, 2 de març, Dimecres de Cendra, les Parròquies de Pollença inicien una col·lecta especial per a Càritas Ucraïna. Per això, des d’avui i fins al Dia de Pasqua, qui vulgui fer un donatiu per ajudar la població ucraïnesa, que pateix en primera persona la guerra iniciada la setmana passada per Rússia.

Amb aquest objectiu, a la capella de la Sang, a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença, hi haurà una bacina per recollir els donatius que, en tancar la col·lecta, s’enviaran a Càritas Ucraïna. La Parròquia de Pollença obre cada matí i en horari de Missa.

A la parròquia de la Mare de Déu del Carme, al Port de Pollença, els donatius per a Càritas Ucraïna es podran dipositar a la capella de la Milagrosa. En aquest cas, però, els donatius s’han de fer en horari de Missa, que se celebren en dimarts, dijous, dissabte i diumenge.

Al llarg de l’any, les Parròquies de Pollença duen a terme distintes col·lectes especials, essent les d’Advent i Quaresma de les més destacades. Per això, cada vegada trien una temàtica específica. Sovint aquestes col·lectes, a més de demanar ajudes en metàl·lic, demanen aliments i roba. Aquesta vegada, però, fer arribar roba i aliments fins a Ucraïna resulta difícil i, sobretot, costós. Per això mateix, es demana a la ciutadania una ajuda monetària.

PUBLICITAT

PUBLICITAT