LES FESTES DEL MOLL COMENÇARAN AMB REMOR DE MAR

293

El dentista i activista de Dentistas Sobre Ruedas, Alfonso Jaume, obrirà les festes del Moll, amb un pregó que ha titulat “Memòries i reflexions arran de mar”.

Amb la remor de la mar de Jaume, dins la mateixa Església de la Mare de Déu del Carme, hi haurà un concert de violí i piano de l’Orquestra Lauseta i, a la sortida, un granissat per refrescar la Festa.

Aquest serà el primer acte d’unes festes que, aquest 2021, tornen estar marcades per la pandèmia de la covid-19 com les de 2020. La situació al municipi és d’alt risc. Per això mateix, tots els actes es faran amb aformanet limitat per ordre d’arribada del públic i sempre complint les normes sanitàries vigents.

Dibuixos. Anglada Camarasa 150 anys

A partir d’avui, 9 de juliol, i fins al 25 de juliol, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, es podrà veure l’exposició “Dibuixos. Anglada Camarasa 150 anys“. Organitzada pel Museu de Pollença en col·laboració amb l’AVPP.

PUBLICITAT

Concert acústic i concert clàssic

El dissabte 10 de juliol, a les 21.30 hores, al pati del CEIP Miquel Capllonch, Mythical, hi haurà un concert acústic a càrrec d’Old Noise i Carlos Segarra
(del grup mític Los Rebeldes).

I el diumenge 11 de juliol, a les 20 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme, un concert clàssic a càrrec del quintet de vent i metall, Kambrass Quintet. Aquest és un dels concerts d’estiu que, fa ja cinc anys, organitza la Parròquia del Port de Pollença i que, aquest 2021, s’han emmarcat dins les Festes del Carme.

L’activitat amb motiu de les Festes del Carme continuaran durant tot el mes de juliol.

PUBLICITAT