LES FESTES DEL CARME ENTREN EN LA RECTA FINAL

351

Les Festes del Carme que s’iniciaren fa tot just una setmana amb el pregó que, aquest 2021, pronuncià el dentista i activista Alfonso Jaume, entren a la recta final.

Avui, dia de la Mare de Déu del Carme, a les 18 hores, a la platja d’Albercuix, hi haurà una Gimcana aquatica per a infants. No hi faltaran ni els premis ni els gelats per a tots aquells que hi participin.

A les 20 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme, hi haurà un nou concert del cicle de Concerts del Carme a càrrec de l’Orquestra Lauseta amb Guiomar Sanz, com a oboè solista. Dirigits per Xisco Amengual.

L’activitat festiva continuarà demà, dissabte 17 de juliol, i demà passat, diumenge 18 de juliol. Ara bé, no hi haurà la processó de les barques com ja no hi va ser l’any passat.

PUBLICITAT

A més de la Mostra d’artesania de Pollença que es muntarà a la plaça Miquel Capllonch, entre les 19 i les 23 hores de demà, dissabte 17 de juliol, està programat un concert acústic a càrrec de la mollera Marina Reus i Albert Ortiz, i Low Gain, a les 22’30 hores, a la mateixa Plaça del Moll.

Finalment, diumenge, a les 18.30 hores, es dirà Missa solemne a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme. Durant l’eucaristia, el Cor de Pollença cantarà i Aires de la Calla farà el ball de l’Oferta.

A les 20.00 hores, a la mateixa església de la Mare de Déu del Carme, hi haurà un concert a càrrec del quartet de corda de l’Orquestra Lauseta.

Moment de la inauguració de l’exposició de Dibuixos d’Anglada Camarasa al Local Social de l’AVPP, on es pot visitar fins al dia 25 de juliol.
PUBLICITAT