LES DARRERES OBRES DE BEETHOVEN PER TANCAR EL FESTIVAL BTHVN

99
El Cuarteto Quiroga tancara el Festival BHTVN.

Aquest divendres 30 d’octubre, a les 20 hores, a l’església de Monti-Sion, el Cuarteto Quiroga clausura el Festival BTHVN, amb un concert durant el qual interpretarà les darreres obres que Ludvig van beethoven va posar en partitura.

El Cuarteto Quiroga, que va rebre el Premi Nacional de Música de 2018, interpretarà el Quartet de corda número 15 en la menor Op. 132 i el Quartet de corda número 15 en Fa Major Op. 135.

Aquest concert s’havia de celebrar el dissabte 10 d’octubre, però, “per causa de força major i alienes a l’organització del Festival”, es va demorar fins aquest divendres 30 d’octubre. Des de l’organització, demanaren disculpes i apuntaren que “si algú de vosaltres desitgés una devolució de l’importa de l’entrada, el pot sol·licitar” a través del correu electrònic beethovenmallorca2020@gmail.com o dels telèfons 636022296 i 677867681.

Ànima de Beethoven

El Festival BHTVN s’ha celebrat amb motiu del 250 aniversari del naixement del cèlebre compositor alemany, l’ànima del qual ha planat tant durant els concerts com durant les activitats complementàries d’aquests concerts.

PUBLICITAT

A través del Festival BHTVN, han passat per Pollença el pianista Andreu Riera o el violinista José Manuel Álvarez, entre altres. I aquest divendres el Cuarteto Quiroga, una de les formacions més reputades d’Europa, posarà punt i final al Festival interpretant els dos darrers quartets de corda de Beethoven. De fet, aquestes obres foren les darrers notes que el compositor posà en partitura. Així doncs, el Festival BTHVN s’acomiada així com es despedí Beethoven.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT