LES CAVALCADES DE REIS TORNARAN A POLLENÇA I AL MOLL

667

“Les cavalcades dels Reis d’Orient de Pollença i el Moll seran pràcticament com les d’un any normal”, així ho ha explicat el regidor de festes de l’Ajuntament de Pollença, Josep Lluís Pons, a Punt Informatiu. Ha afegit, però, que això serà així mentre la situació pandèmica i les normatives derivades de la sisena onada, així ho permetin.

Es mantindrà l’adoració, però no la recepció. Foto: Fernando Perianes

Per tant, després d’una cavalcada pandèmica sota mínims l’any passat, on els nins del municipi s’hagueren de conformar en veure passar els Reis i els patges a tota velocitat per davant les seves cases, sembla que enguany podran tornar gaudir d’aquest esdeveniment tan especial. Però tot i aquest retorn a les cavalcades habituals, s’aplicaran alguns canvis a la desfilada. Un d’ells serà la longitud del recorregut, que s’allargarà amb la finalitat d’evitar concentracions. D’altra banda, tot i que hi haurà adoració dels Reis a la parròquia, s’eliminarà la recepció final a la Plaça Major de Pollença.

L’any passat no hi hagué carrosses. Foto: Fernando Perianes

Cavalcada del Port de Pollença

Pel que fa a la cavalcada del Port, des de l’Associació de Veïns del Port de pollença, que col·laboren amb els Reis d’Orient per organitzar la cavalcada, han afirmat que es farà, però que serà més reduïda, amb tres o quatre carrosses, i amb menys patges reials, per així evitar les aglomeracions a l’inici i al final del recorregut. Un recorregut que enguany serà també més llarg i és veurà afectat per les obres del carrer Formentor i de la Plaça Miquel Capllonch. Una de les possibilitats és tornar a fer passar la cavalcada per primera línia, com es feia antigament. D’altra banda, tampoc hi haurà recepció a la plaça Miquel Capllonch, i es limitarà l’entrada a l’adoracio a la parròquia de la mMare de Deu del Carme.

Cavalcada del Port de Pollença 2017
PUBLICITAT
PUBLICITAT