LES BANDES DE POLLENÇA I SA POBLA OFERIRAN UN CONCERT D’ESTIU AL MOLL

323

Aquest dissabte 2 de juliol, a partir de les 18’30 hores, a la plaça de l’Enginyer Roca del Port de Pollença, hi haurà un Concert d’Estiu que anirà a càrrec de les Bandes de sa Pobla i de Pollença que interpretaran un repertori popular.

La Banda de Pollença tocarà “Blues factory” de Jacob, Sinatra in concert i “The girs of jobim” en solitari i “Bon Jovi selection” i “The Lion King on Broadway” conjuntament amb la Banda de sa Pobla.

Entre la mar i la confluència dels passeigs Anglada Camarasa i Saralegui, i el carrer Joan XXIII, les dues Bandes refrescaran l’horabaixa amb música. L’entrada d’aquest concert, que forma part del Cicle de Concerts i Festival de Bandes de música 2022, és gratuïta.

A finals d’estiu, concretament pel mes de desembre, la Banda de Pollença participarà en un Concert d’Estiu d’aquest mateix Cicle que es farà a Son Servera.

PUBLICITAT

Organitzada per la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals, aquest Cicle de Concerts i Festivals de Bandes de Música compta amb el patrocini del Consell de Mallorca i la col·laboració de l’ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT