LES AQUAREL·LES DE MALENA VILANOVA, TESTIMONI D’UNA POLLENÇA D’EXCEPCIÓ

508

Tots els que hagin sortit al carrer en hores properes al toc de queda, segur que en algun moment hauran tingut una sensació estranya, difícil de descriure. La solitud, la llum tènue dels fanals que banya les parets i el trespol de pedra, el mares desgastat, i la pintura vella de les façanes crea una atmosfera que s’agermana amb el sentiment d’absència i de quietud que ens deixa aquesta tercera onada. I si el confinament ens va venir de nou i ens va agafar amb energies per superar un mal tràngol que pareixia havia de ser fugaç, aquesta tercera onada ens ha deixat aturats en un espai ingràvid on no tenim cap ancoratge per donar-nos impuls.

Aquest moment tan peculiar que estem vivint i que ens deixa aquests sentiments d’incertesa i solitud és el que sembla voler reflectir Malena Vilanova a aquesta col·lecció d’aquarel·les que avui compartim a aquest article. Unes aquarel·les vestides d’uns intensos colors ocres que Malena ha anat recollint durant les seves passejades nocturnes pels carrers de Pollença aquest hivern dels 2021. Unes pintures que no han estat exposades, i ni tan sols sap la seva autora si ho estaran en qualque moment, però si que ha tingut la necessitat de compartir-les amb Punt Informatiu, igual que qualsevol altre persona que te la necessitat de deixar el seu testimoni d’haver viscut un fet excepcional.

Malena Vilanova és una experimentada pintora de Pollença que ha exposat a multitud d’espais. La darrera vegada a Pollença va ser el 2018 al Museu de Pollença dins el certamen “Pollença en femení”.

Trobareu més imatges dela seva obra al Facebook Malena Vilanova i a Instagram a @malenavilanova.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT