LES ÀGUILES I SANT JOAN PELÓS DE 2023 SERAN…

1585

Les Àguiles i Sant Joan Pelós de 2023 seran les germanes Ariadna i Elisenda Llobera Sureda, i Gabriel Morro, després d’haver estat elegits per sorteig en el transcurs de l’acte convocat pel Patronat canònic del Corpus pollencí que ha tengut lloc a la Sagristia, avui divendres 22 d’abril.

Elisenda i Ariadna han estat les afortunades d’entre dues parelles d’al·lotes que es presentaven al sorteig, mentre que Gabriel ha estat elegit d’entre dos candidats per fer de Pelós.

Gabriel, Ariadna i Elisenda seran Sant Josn Pelós i Àguiles oel Corpus de 2023. Foto: Magdalena Vilanova.

Celebrat el sorteig, començaran els assajos per al Corpus Christi que, després de dos anys de pandèmia, se celebrarà el proper diumenge 19 de juny. Elegides al sorteig de 2019, a la fi, les al·lotes Margalida Maria i Joana Vives i el jove Antoni Llobeta Serra, podran ballar les Àguiles i Sant Joan Pelós aquest 2022.

I és que Pasqua marca el compte enrere de la dansa de les Àguiles i de Sant Joan Pelós, un costum que, a Pollença, està estretament vinculat a la Pasqua Granada i, més concretament, a la festa del Corpus Christi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT