L’equip mini del CB Pollença a l’elit del bàsquet Espanyol

401
Foto: CB Pollença

L’equip mini (11 i 12 anys) del Club Bàsquet Colonya Pollença ha arribat a l’elit del bàsquet espanyol, sense cap dubte. Aquests joves jugadors no només han demostrat ser els millors a les Illes Balears, sinó que es troben entre els millors de tot el país, més concretament entre els 16 millors.

Després de proclamar-se campions de Mallorca i de les Balears, els jugadors de Pollença van viatjar a Granada, on el 25 de juny van començar a disputar el Campionat d’Espanya de Clubs de Minibàsquet. En la primera fase de grups, els jugadors de Pollença es van enfrontar als equips de Gran Canària, al CD La Salle Melilla i al CD Beron (La Rioja), sortint victoriosos dels tres enfrontaments. Diumenge van guanyar al Gran Canària per 104-72, dilluns van vèncer La Salle per 73-23, i dimarts van derrotar el CD Berón per 90-40.

Tota la família del Basquet Pollença desplaçada a Granada després de la victòria davant La Salle. Foto CB Pollença

D’aquesta manera, es van classificar per disputar la fase eliminatòria, on es van enfrontar als vuitens de final amb la Secció Esportiva Santa Eulàlia de Barcelona. El partit va començar ahir a les 17:30 hores i, com la resta de partits, es va retransmetre en streaming pel canal canalfeb.tv. Tot i que els jugadors de Pollença van demostrar el seu alt nivell i van tenir opcions fins a l’últim quart, finalment van ser derrotats per 81-93, posant així fi a la seva espectacular participació en el torneig més important d’Espanya en la categoria mini per a clubs.

PUBLICITAT