L’EQUIP INFANTIL FEMENÍ D’EU MOLL TENNIS CLUB CAMPIÓ DE MALLORCA DE LA COPA FTIB

221

L’equip infantil d’Eu Moll Tennis Club s’ha proclamat campió de Mallorca de la Copa FTIB. A la primera jornada, es va rebre al Club de Tennis la Salle al poliesportiu del Port de Pollença. Marina Rebassa va guanyar la número 1 de la Salle, Judit Matas per 6/2 i 6/0 mentre que, al partit que enfrotava les número dos, Alexandra Lorenzo va guanyar a la nostra jugadora per 6/3 i 6/2.

Als dobles, la parella formada per Marina i Inés va guanyar el primer set per 6/1, però el segon set va caure de la part del club de Palma. En el super tie break que decidia el partit i la confrontació la Salle es va imposar per 10 a 4.

A la segona i definitiva jornada, el club del Moll es va enfrontar al Club de Tennis Santa Maria. La victòria de Santa Maria contra la Salle feia que l’Eu Moll TC encara tengués opcions de guanyar aquesta competició tant disputada. Tant Marina com Ines guanyaren els seus partits d’individuals i feren el mateix en el dobles imposant-se a la parella de Santa Maria per 6/3 i 6/4.

El triple empat es decidí a favor d’Eu Moll Tennis Club per la diferència de partits guanyats i això va fer que el club del Port es proclamés campió de la Copa FTIB d’aquesta categoria.

PUBLICITAT

Tennistes d’Eu Moll TC a la Lliga Promoció

Durant aquest cap de setmana s’ha disputat la fase final del tercer torneig de la Lliga Promoció que s’ha jugat en els clubs de Sineu i Sport Inca.
El millor resultat ha estat el subcampionat d’Hugo Calviño a la categoria benjamí. El jugador d’Eu Moll Tennis Club ha jugat la final contra Carles Casares I, després d’empatar a un set, tot s’ha decidit en el supertiebreeak que ha estat per al jugador de la Salle. A la semifinal, s’ha imposat al seu company Pau Ferrer per 2/4 5/4 i 10/5 en el super tie break.
La tennista de la categoria aleví, Aina Socias, va quedar ben a prop de la final que es disputà a Sineu després de perdre les semifinals per 10/12 en el super tie break.

PUBLICITAT