L’equip de l’Audaç III fan campions d’Espanya de pesca d’altura i aniran al Campionat del Mon

550
Miquel Morro, Pedro Cladera i els mariners de Ceuta Chico i Tano amb la copa de guanyadors

L’embarcació pollencina Audaç III, del patró Miquel Morro, ha estat la guanyadora aquest cap de setmana de la XXII Copa S.M El Rey de pesca d’altura en la modalitat de captura i solta que ha tingut lloc a Ceuta. Aquesta primera posició, més el segon lloc aconseguit a la Copa d’Espanya de que va tenir lloc Pollença el més de juny i la cinquena posició al Campionat d’Espanya que es va disputar a Cala d’Or, els ha valgut a Miquel Morro i el seu equip aconseguir els punts suficients per convertir-se el campions d’Espanya i ser seleccionats per la Federación Española de pesca y cásting per representar a Espanya al Campionat del Món que tindrà lloc a Cabo san lucas Mèxic (Baixa Califòrnia) el mes d’octubre.

A més de l’Audaç hi competiren altres dues embarcacions pollencines, el Fly Tres de Josep Martorell i l’Ulises de Juan José Bonet. El Fly Tres ha fet segon a Copa S.M El Rey i va quedar primer a la Copa d’Espanya; mentre que l’Ulises ha fet quart a Ceuta i va guanyar el Campionat d’Espanya que va tenir lloc a Cala d’Or.

L’equip de l’Audaç III que viatjarà a la Copa del Món està format per Miquel Morro, Pedro Cladera, Joan Colom i Tomeu Fiol, tot i que a Ceuta només hi varen participar Morro i Cladera. Cal dir que, tot i que en la Copa S.M El Rey anaven amb una barca llogada a Ceuta, competien sota el nom de l’Audaç. Allà els acompanyaren dos mariners locals, Chico i Tano.

Aquestes competicions es fan en la modalitat de captura i solta, que consisteix en capturar el peix i després tornar-lo amollar dins mar en les millors condicions. Per puntuar cal gravar en vídeo cada captura.

PUBLICITAT

Per a aquesta XXII Copa S.M El Rey s’han disputat dues mànegues que varen tenir lloc els dies 6 i 7 d’octubre. En la primera mànega l’Audaç III va quedar primer amb 20 captures, mentre que el segon dia quedaren segons amb 9 captures. Les especies capturades foren bacoretes, sardas i bonitos.

PUBLICITAT