L’AVVP REPRÈN LES EXCURSIONS AMB UNA SORTIDA DES DE CÚBER FINS AL CORNALÓ GRAN

308

Amb l’arribada de la tardor, l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP) reprèn les excursions, una activitat que realitzen de manera regular durant uns mesos a l’any.

La primera excursió serà el 24 d’octubre per anar des de Cúber fins al Cornaló Gran. La sortida es farà e les 8 hores, des de la plaça del Monument. Des d’allà pujaran fins a Cúber on començarà la caminada fins al Cornaló Gran. El preu d’aquesta excursió és de 10 euros per persona.

Escapada a Eivssa

Per altra banda, entre el 20 d’octubre i l’1 de novembre, la mateixa AVVP organitza una sortida de cap de setmana a Eivissa. El preu d’aquesta escapada amb l’AVVP és de 235 euros per persona.

Finalment, convé recordar que, entre el 25 i el 30 de novembre, l’AVVP té previst anar de viatge a León. El preu d’aquesta sortida és de 480 euros.

PUBLICITAT

Per a més informació sobre totes aquestes activitats de l’AVVP, podeu posar-vos en contacte amb Mateu a tra´vés del mòbil 629635727 o amb Tomeu a través del mòbil 655815559. O bé passar per la caseta que l’AVVP té al parc infantil del carrer Cecili Metel i que està oberta cada dimecres de 18’30 fins a les 20 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT