L’ASSOCIACIÓ EN DEFENSA DEL PORT DENUNCIA NOUS ABOCAMENTS A LLENAIRA

361
Instantània captada el 14 de febrer, a la platja de Llenaira. Foto: Facebook. Associació en Defensa del Port de Pollença.

L’Associació en Defensa del Port de Pollença va denunciar ahir 14 de febrer, nous abocaments a la platja de Llenaira, molt prop del parc infantil.

Feia un mes que, la mateixa Associació, denunciava que l’aigua de la Badia de Pollença estava molt tèrbola i apuntava la necessitat de realitzar estudis científics per poder avaluar la situació a fi de posar fi a una situació que es repeteix des de fa dècades.

Fa mesos que l’Associació en Defensa del Port de Pollença treballa amb l’objectiu de posar fi a la contaminació de l’aigua de la Badia. Per això, realitzen analítiques puntuals de les aigües per demostrar la molt deficient qualitat d’aquelles aigües de bany. I és que, degut a les deficiències a les infraestructures de sanejament, contínuament es produeixen abocaments de fecals a la mar, perilloses per a la salut, degut a avaries puntuals i al mal funcionament de la xarxa de clavagueram. No debades, la Gaceta náutica del passat 3 de febrer es feia ressò del problema de la Badia de Pollença i de la tasca de l’Associació en Defensa del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT