L’Associació de Veïns de Sant Vicenç convoca Assemblea general ordinària

107

L’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç ha convocat Assemblea General Ordinària per al proper divendres 28 d’octubre, a les 20’30 hores, a l’Oficina de Turisme de Sant Vicenç.

Tots els socis de l’Associació de Veïns de Sant Vicenç estan convidats a assistir a aquesta reunió durant la qual el president, Xisco Mas, procedirà a la lectura de les activitats realitzades durant l’any, però també es darà compte de la situació econòmica, tant pel que fa a despeses com a pressupost per a la propera temporada. En aquest sentit, des de la directiva, senyalen que tenen un saldo positiu la qual cosa els permetrà reprendre l’activitat que duien a terme abans de la pandèmia de la covid-19.

Per altra banda, des de la Junta Directiva de l’Associació de la Cala Sant Vicenç, recorden que són una junta de compromís que va assumir la direcció per evitar la desaparició de l’associació davant la manca de candidatures per renovar la directiva. En aquest sentit, la seva intenció és seguir amb la línia que ja duien abans de la pandèmia.

Per acabar, s’obrirà un torn de precs i preguntes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT