L’ANADA A LA VORERA DE MAR ARRIBA A LA SETZENA EDICIÓ

162

Demà, dilluns 13 d’agost, és el darrer dia per comprar tiquets per anar a l’Anada a la vorera de mar… que aquest 2018 arriba a la setzena edició.

L’Anada en carro es farà el 15 d’agost, dia de la Mare de Déu d’Agost, data en què les famílies d’un temps aprofitaven el dia festiu per anar a refrescar-se a la mar. Com bé saben els pollencins, s’hi pot anar amb carro, a cavall, amb bici, a peu… o amb qualsevol vehicle que no vaig a motor.

El pla previst és trobar-se a les 9’30 hores, a l’aparcament de can Bach, per berenar i en haver acabar començar a fer camí cap a Llenaira tot passant per l’abeurador de Sant Isidre, els carrers Roser Vell, Miquel Capllonch, Antoni Maura, Joan Mas, Miquel Costa i Llobera, Adan Dihel i Mar per des d’aquí enfilar per la Cova del Boter i la carretera de Llenaira.
El menú per als participants a l’Anada a la vorera de mar serà arròs brut, beguda i fruita. Cadascú ha de dur de ca seva un plat fons, un tassó i els coberts. Allà hi haurà taula i cadira per a tothom.

Els tiquets, que valen 10 euros, es poden comprar a la Cooperativa Pagesa de Pollença fins al 13 d’agost o fins que s’acabin les places, que són limitades. Cada carro s’ha d’inscriure i recollir el número d’inscripció i dos tiquets a la Cooperativa.

PUBLICITAT

Arrossada de l’AVPP

Avui, diumenge 12 d’agost, a les 14 hores, a la plaça Joan Cerdà, hi ha l’arrossada que cada estiu organitza l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP).
L’arrossada és un acte exclusiu per a socis de l’AVPP que prèviament hagin tret un tiquet. Cada soci té dret a un tiquet per a ell i per a un acompanyant. Els tiquets s’havien de treure abans del 8 d’agost a fi de poder calcular les quantitats per preparar un bon arròs a la marinera.

A partir de les 12’30 hores, d’avui diumenge 12 d’agost, els comensals podran ocupar la zona de menjador. Convé recordar que cada comensal ha de dur un plat fondo, una cullera i un tassó. A més a més, és clar, del tiquet per accedir al recinte habilitat com a menjador a la plaça Joan Cerdà del Port de Pollença.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT