L’AMOR, EL MOTOR DELS CENT ANYS DE SAGRATS CORS A POLLENÇA

725
Foto: Fernando Perianes.

Tal i com estava previst, ahir, diumenge 13 de juny, va ser un gran dia per a les Missioneres dels Sagrats Cors que, aquest 2021, celebren els cent anys de dedicació al municipi de Pollença.

Durant tota la jornada, es va respirar l’amor que ha estat motor d’aquests cent anys de vida pollencina, i l’alegria de fer la feina ben feta com queda patent aquests llarguíssims mesos de pandèmia.

Foto: Fernando Perianes.

La jornada d’ahir va començar al migdia amb una Missa solemne presidida pel Bisbe de Mallorca, Monsènyor Sebastià Taltavull Anglada, a qui acompanyaren el rector de Pollença, Mossèn Danilo de Urzeda i Mossèn Miguel Font.

Foto: Fernando Perianes.

Acabada la Missa, que es va dir a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença, la festa va continuar amb un dinaret de companyia al pati del Convent de les missioneres dels Sagrats Cors.

PUBLICITAT
Foto: Fernando Perianes.

El cuiner Joan Ferriol en nom de l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP) va cuinar paella per als 150 assistents a aquest dinar d’agraïment i gratitud de les Missioneres dels Sagrats Cors a Pollença, però també dels pollencins a les monges.

Foto: Fernando Perianes.

Moltes varen ser les persones i entitats que col·laboraren amb la festa del centenari de les Missioneres dels Sagrats Cors a Pollença. Aquest és el cas de la Fundació Cors Oberts, el Cor Parroquial, l’ajuntament de Pollença, el Rotary Club Pollença, Pescados Oliver, l’Associació de Forners i Pastissers de les illes Balears (Forn i pastisseria Bisanyes, Forn Can Banya, Forn i pastiesseria Can Bisquerra, Forn Formentor, Forn el Molí, Pa Nord i Pastissseria Sucrart) i el grup de música Corda Amarada, però també de Jaume Cortès i de tots els voluntaris per la seva constant i solidària participació.

Foto: Fernando Perianes.

Entre els agraïments, les Missioneres dels Sagrats cors no s’obliden de les famílies amigues que han col·laborat amb la seva aportació econòmica ni de tots els veïns i amics que compatiren amb elles la celebració d’aquesta data tan senyalada.

Foto: Fernando Perianes.
PUBLICITAT