L’AMIPA DEL CEIP PORT DE POLLENÇA FA UNA CRIDA A LA SOLIDARITAT PER AJUDAR UNA ALUMNA AMB CÀNCER

4959

L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (AMIPA) del Centre d’Educació Infantil i Primària Port de Pollença fa una crida a la solidaritat per ajudar la família de Hanna, una alumna de la classe de 3 anys a qui li diagnosticaren un càncer de cerebel, això és un tumor cerebral maligne.

Fa mesos que Hanna és a Madrid, on fa un tractament de prontoteràpia. Ha rebut 24 de les 30 sessions que ha de rebre. La nina respon bé al tractament, però la seva família, que resideix al Port de Pollença i s’ha hagut de traslladar a Madrid per acompanyar-la, necessita ajuda per poder fer front a les despeses que no cobreix la Seguretat Socials.

Des de l’AMIPA del CEIP Port de Pollença volen fer una crida a la solidaritat per ajudar la família de Hanna per poder fer front a algunes de les despeses associades indirectament a la malaltia com ara transport, allotjament, menjar…

Per això, l’AMIPA demana l’ajuda de tothom perquè compartesquin aquest enllaç entre familiars i amics. I, sobretot, que cadascú segons les seves possibilitats faci un donatiu econòmic, més gran o més petit, a través del mateix enllaç.

PUBLICITAT

També podeu fer el donatiu a través d’un ingrés al compte de l’AMIPA del CEIP Port de Pollença:

ES95 2056 0013 7610 0152 8429 IBAN AMIPA

Cal indicar que és un “Donatiu per a Hanna”. Des de l’AMIPA faran arribar tots els doblers recaptats a través d’aquest compte a la plataforma abans indicada.

Des del CEIP Port de Pollença donen suport tant a la iniciativa de la família de Hanna com a la crida de l’APIMA del centre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT