L’AJUNTAMENT VOL FER EL NOU QUARTER DE LA POLICIA LOCAL AL SOLAR DE CAN BACH

426

L’Ajuntament de Pollença, dins el Pla d’accions de millora d’infraestructures municipals, ha planificat dur a terme, durant aquesta legislatura, un nou quarter de la Policia Local, ja que l’actual no permet el seu creixement i, per això, l’Ajuntament s’ha proposat construir una nova seu en el solar de Can Bach on, a més, es durà a terme la construcció d’una estació d’autobusos.

Precisament per tot això, i seguint recomanacions del Govern a través de l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (que va aconsellar al consistori pollencí visitar altres infraestructures de gran dimensió) el batle de Pollença, Tomeu Cifre, juntament amb els tècnics municipals i l’arquitecte del consistori, a més dels responsables de Seguretat Ciutadana i Policia Local de Pollença, van visitar la caserna de la Policia Local de Ciutadella per analitzar el model de construcció i organització de les instal·lacions que s’ha dut a terme allà.

Així doncs, la batlessa de la ciutat, Joana Gomila, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergio Servera, i responsables de la Policia Local de Ciutadella van rebre els membres de l’Ajuntament de Pollença amb l’objectiu de mostrar-los les instal·lacions del quarter que va ser construit fa deu anys.

Una visita en la qual van poder intercanviar opinions i compartir idees sobre com ha de ser la futura seu de la Policia Local de Pollença. El projecte serà redactat d’aquí a poc temps per poder-lo començar a executar durant l’actual legislatura.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT