L’AJUNTAMENT TREU PLAÇA DE CAP DE PREMSA PER 58.000 EUROS

1359

L’Ajuntament de Pollença ha tret a licitació un contracte per dur els serveis de cap de premsa, gestió de xarxes socials i relació amb mitjans de comunicació de l’entitat municipal. L’import de contracte, amb IVA, són 58.168,43 per un termini de 2 anys, prorrogable a 2 anys més. Les ofertes es poden presentar fins al 29 d’Agost.

Segons el plec de condicions l’empresa adjudicatària haurà de “difondre de forma clara, puntual i veraç tota aquella informació relativa a l’actualitat del municipi i als projectes i/o actuacions que es duen a terme des dels diferents serveis municipals”. A més de gestionar les xarxes socials, cobrir els actes de l’Ajuntament i redactar notes de premsa, el nou cap de premsa haurà de posar en marxa la creació d’un canal de missatgeria instantània (Whatsapp, Telegram, etc) per difondre les notícies emeses per l’Ajuntament de Pollença. També haurà d’editar càpsules de vídeo-notícies a mode de resum setmanal per informar de les activitats de les diferents àrees de l’Ajuntament, del Batle i dels regidors.

Els requisits per presentar-se a la plaça són tenir una titulació universitària superior més formació específica en la gestió de comunitats on line.

Al següent enllaç es poden trobar l’anunci de licitació i el plec de condicions: https://contrataciondelestado.es/wps/portal/!ut/p/b0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjU1JTC3Iy87KtUlJLEnNyUuNzMpMzSxKTgQr0w_Wj9KMyU1zLcvQjTU08sgsLXfNDixydAoKcKqJM8rxUDdJtbfULcnMdAX4uBsQ!/

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital