L’AJUNTAMENT PRESENTARÀ NOVA WEB I UN NOU PRODUCTE TURÍSTIC

717
La regidora de Turisme, Iliana Capllonch, ha treballat colze a colze amb el regidor d'Esports, Antoni Cànaves, per tirar endavant aquest projecte desestacionalitzador.
La regidora de Turisme, Iliana Capllonch, ha treballat colze a colze amb el regidor d'Esports, Antoni Cànaves, per tirar endavant aquest projecte desestacionalitzador.

L’ajuntament de Pollença presentarà aquests dies la nova web turística i un nou producte turístic, Turisme i Esports es diu. Primer donarà a conèixer aquests dos productes estretament vinculats, als pollencins. Això serà el divendres 30 d’octubre, a les 10 hores, al Centre Cultural Miquel Capllonch de Pollença, en un acte obert a tothom i, posteriorment, el presentarà a la fira turística de Londres, la World Travel Market, on l’Ajuntament disposarà d’un espai dins la paradeta del Govern de les illes Balears. Així ho va avançar la regidora de Turisme, Iliana Capllonch, qui assegura que “hem fet molta feina durant aquests mesos per poder-ho enllestir ara, ja que la promoció turística s’ha de fer ara, de cara a la propera temporada”.
Al final de la passada legislatura, “l’anterior govern va obrir una web turística de Pollença (pollensa.com), que ni tan sols es va presentar i que només incloïa informació sobre allotjament hoteler. Personalment, pens que turisme ho és tot i que, a Pollença, hi ha molta més oferta d’allotjament que l’hoteler, hi ha cases vacacionals, hi ha agroturismes…, però, a més a més, hi ha restaurants i molts altres comerços que han de ser a aquesta web, que ha de ser el portal d’entrada a Pollença. Hem treballat en aquest sentit i, a partir de dia 30 d’octubre, en què s’obrirà la nova web, qui hi entri trobarà informació sobre Pollença, sobre l’oferta d’allotjament, de restauració, de comerços, d’oci… i l’agenda d’activitats que es poden fer aquells dies a Pollença. Per altra banda, també es podrà accedir a diversos productes com ara la guia de turisme ornitològic que està a disposició de tothom; i vull fer un incís, ja que molt sovint ens trobam que els d’aquí som els que menys coneixem el municipi. Aquesta guia està a disposició de tothom, dels pollencins també que així podran descobrir ocells. I posats a dir avanç que, durant el 2016, a la Gola, hi farem un Congrés d’Ornitologia, no sé quan, però es farà per reprendre un tipus de turisme, l’ornitològic, que tenia una tradició a Pollença”. A més a més, a la web, s’oferirà el nou producte de Turisme i Esports.

Turisme i Esports
Amb el nom de Turisme i Esports, es presentarà un producte especialment pensat per a l’stage d’esportistes d’arreu del món que vulguin venir a Pollença a entrenar. En aquest sentit, l’ajuntament de Pollença posa a la seva disposició les instal•lacions esportives de les quals disposa tant a Pollença com al Port, i els esportistes s’allotgen a establiments del municipi.
Per això, s’han fixat uns preus, “que no són lucratius, perquè nosaltres no hem de guanyar doblers, però sí que han de pagar per fer ús d’unes instal•lacions i, sobretot, hem mirat que sigui compatible amb l’ús que en fa la gent d’aquí. Normalment, es tracta de turistes que vénen en paquet, a vegades fins i tot acompanyats de les famílies, i que entrenen els matins”, explicà Capllonch.
Aquest producte es presentarà divendres 30 d’octubre, a les 10 hores, al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença, en el transcurs d’un acte obert a tothom qui vulgui conèixer els detalls d’aquest nou producte desestacionalitzador.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital