L’AJUNTAMENT PLANTEJA RECONVERTIR L’ACTUAL PAC EN ESCOLETA MUNICIPAL

407

L’ajuntament de Pollença ha comunicat a la conselleria d’Educació la intenció de reconstruir l’actual Centre de Salut en una escoleta municipal de 0 a 3 anys. Acollint-se així a la subvenció finalista de la Conselleria per a la construcció d’escoletes.

En principi, l’Ajuntament va pensar amb l’actual Quarter de la Policia Local com a indret per ubicar una escoleta municipal a Pollença poble. I és que “hi ha la idea de traslladar el Quarter en un altre indret, però, de moment, això no passa de ser una idea. Per tant, podria complicar el compliment dels terminis fixats per la Conselleria”, ha explicat el regidor d’Educació i Cultura, Josep Marquet.

Per ser precisos, la Conselleria, que subvenciona amb 9.000 euros per plaça, ha marcat el 2024 com a data per tenir les obres acabades. Així les coses, “vàrem començar a pensar altres possibles ubicacions i ens va sorgir l’edific de l’actual PAC, ja que el 2023 el nou Centre de Salut de can Conill ha de ser una realitat. Com que l’estructura de l’edifici està bé, creiem que, amb un any, es pot condicionar l’interior per poder acollir una escoleta”, ha puntualitzat Marquet.

A més a més, “ens agrada la ubicació, prop de la Residència de Persones Majors i del Centre de Dia la qual cosa permet la interacció dels infants amb la gent gran, quelcom beneficiós per a grans i petits”, ha apuntat Marquet qui també ha destacat que “a més de disposar d’espai per a pati, permet una fàcil sortida cap al parc infantil del carrer Cecili Metel, un espai que es pot aprofitar”.

PUBLICITAT

Amb aquesta primera passa, l’Ajuntament pretén que Pollença compti amb una escoleta municipal de 0 a 3 anys, de dues línies i 72 places. Per això, s’han acollit a la subvenció finalista per a la construcció d’escoletes que disposa la conselleria d’Educació del Govern de les illes Balears.

En aquests moments, al municipi de Pollença, només hi ha una escoleta municipal, la de La Gola al Moll. En aquests moments, està obert el termini per sol·licitar plaça tant a aquesta escoleta municipal com a l’escoleta privada Voliaina de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT