L’AJUNTAMENT LLUEIX UNA GRAN MANTA TEIXIDA A MÀ PER ABRIGAR LES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

552
Foto: Tejeydesteje

Des d’avui, dijous 7 de març, a la façana de l’ajuntament de Pollença llueix una gran manta teixida a mà de manera col·lectiva per abrigar, de manera física i simbòlica, les víctimes de la violència masclista. I és que demà, divendres 8 de març, a les 19 hores, a la Sala de Plens, s’inaugurarà l’exposició “Fil a fil per la vida”, una exposició que, de la mà de Las Tejeydesteje, s’ha anat conformant amb diferents jornades públiques de ganxetaires.
El resultat d’aquestes diades de ganxet i llana, s’ha materialitzat una grandíssima manta amb 1.178 hexàgons, i 38 per 31 metres de solidaritat amb les dones maltractades.

Aquest “Fil a fil per a la vida” de Las Tejeydesteje entronca directament amb el projecte sobre violència de gènere i desigualtat que realitzaren els alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Clara Hammerl del Port de Pollença mesos enrere: l’exposició Amo(r), que muntaren a l’església del Roser.

Foto: Tejeydesteje

Capriccio String Quartet

Avui, dijous 7 de març, a les 19’30 hores, a l’església de Sant Jordi, hi haurà un concert per a la dona durant el qual actuarà Capriccio String Quartet, els beneficis del qual es destinaran a la Llar de Dones Clara Hammerl del convent de les monges dels Sagrats Cors.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT