L’AJUNTAMENT ELIMINA LES TERRASSES COVID

766

L’ajuntament de Pollença elimina les anomenades terrasses covid, o sigui les ocupacions excepcionals de la via pública que s’ha permès durant la pandèmia, perquè els negocis disposassin d’espais exteriors. Per tant, aquells establiments que sol·licitin permisos per ocupar a la via pública aquesta temporada hauran de complir l’ordenança que s’aplicava el 2019.

De fet, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha assegurat que “s’estan revisant totes [les terrasses] per fer cumplir criteris”.

O sigui que, aquesta temporada de 2022, bars i restaurants del municipi de Pollença hauran de complir les condicions que s’aplicaven abans de la pandèmia pel que fa a l’ocupació de la via pública amb taules i cadires.

La millora de la situació sanitària, de fet, permet l’aforament del 100 per cent a les terrasses, motiu pel qual es pot retornar a la normalitat. Tot i això, si alguna persona vol ocupar o ampliar aquest espai ho haurà de sol·licitar i des del consistori s’estudiarà la viabilitat. O sigui que podran regularitzar-les sempre i quan compleixin els criteris que marca l’ordenança i que podeu consultar aquí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT