L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA SE SUMA A L’eAgora, UNA XARXA SOCIAL PER FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

109

L’ajuntament de Pollença anuncia que “ha donat una passa més en el procés de digitalització del consistori” per la qual cosa “actualment està treballant amb eAgora, una aplicació mòbil per fomentar la participació ciutadana” que ja funciona a alguns municipis de Catalunya. De fet, si voleu conèixer com funciona, ho podeu fer a través d’aquest vídeo.

Pel que fa a Pollença, el mateix Ajuntament a través d’una nota de premsa ha explicat que “D’aquesta manera, el municipi pretén millorar els canals de participació ciutadana amb la posada en funcionament de noves eines tecnològiques. En aquesta ocasió, amb la posada en marxa d’eAgora, una nova aplicació mòbil gratuïta, es connecta l’administració pública amb la ciutadania, el teixit associatiu i els comerços; i un quadre de comandament (web) per a l’Ajuntament. La plataforma és modular i es poden afegir gradualment totes aquelles funcionalitats que siguin necessàries en el municipi.”

“eAgora és una xarxa social en la qual, en lloc de seguir persones, se segueixen canals temàtics. L’objectiu és millorar la transmissió d’informació, la realització de gestions, tenir una agenda actualitzada i intercanviar, proposar i portar a terme iniciatives i projectes. En definitiva, generar accions reals que ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible.”

“A més, és apte per a tota mena de perfils i una eina molt útil per a les entitats locals, ja que podran publicar totes les accions que duen a terme i podran gestionar l’agenda de manera directa, utilitzant l’APP com a espai publicitari i de comunicació.”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT