L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA DENUNCIA LA MANCA D’INVERSIONS EN SANITAT DEL GOVERN BALEAR AL MUNICIPI

336
Imatge de l'estat de la Unitat Bàsica de Salut del Port de Pollença

Mitjançat un comunicat, l’Ajuntament de Pollença ha denunciat que el govern Balear “no inverteix ni un euro en la salut dels pollencins i pollencines”. L’equip de govern exigeix una “millor atenció per als ciutadans del municipi i molt concretament per als usuaris de la UBS del Port de Pollença” l’edifici de la qual està en “degradació total, cau a trossos”. Segons s’explica a la nota el consistori porta des de l’inici de la legislatura reclamant que es reformi “urgentment” la Unitat Bàsica de Salut del Port de Pollença. Des de l’Ajuntament afirmen que el mes d’abril passat es va mantenir una reunió amb els tècnics de la Conselleria de Salut en la qual “es van comprometre a redactar el projecte i cercar la solució adequada el més aviat possible” però han passat cinc mesos i no s’ha fet res afirma l’Ajuntament.

Imatge de l’estat de la Unitat Bàsica de Salut del Port de Pollença

Nota de premsa

L’Ajuntament de Pollença denuncia, una vegada més, que el Govern de les Illes Balears “no inverteix ni un euro en la salut dels pollencins i pollencines”. Així de categòric s’ha mostrat el batle, Bartomeu Cifre, juntament amb l’equip de govern, després d’explicar l’estat de “complet abandó per la inacció de l’administració pública autonòmica” de la Unitat Bàsica del Port de Pollença (UBS).

“La Unitat Bàsica de Salut està “en degradació total, cau a trossos” la qual cosa és un reflex, afegeix, que el Govern balear “no compleix cap compromís amb la sanitat pollencina”. Cal recordar que aquesta situació no és cap novetat perquè ja en la passada legislatura es van comprometre a reformar i adequar l’actual UBS del Port de Pollença. Més de dos anys i mig després i malgrat les constants reunions i reclamacions per part de l’actual consistori a la Conselleria de Salut, “no s’ha fet res”.

És més, “el mes d’abril passat ens vam reunir amb els tècnics de la conselleria responsable i es van comprometre a redactar el projecte i cercar la solució adequada el més aviat possible” però, afegeix, “han passat cinc mesos i continuam ben igual”.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Pollença ha fet diferents propostes per intentar avançar el projecte. D’entre aquestes cal destacar, “fins i tot avançar el pressupost per a l’execució de les obres de remodelació, però ni així”.

Seguim, denuncien des de l’equip de govern, “sense una unitat bàsica de salut adequada, i els ciutadans del nostre municipi no es mereixen aquest tracte i molt menys els usuaris de la Unitat Bàsica del Port de Pollença”.

Es tracta d’una situació “insostenible” ja que “han passat més de dos anys i no hem vist ni projecte, ni licitació d’obres ni hem vist res de res”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT